Måske kender du du allerede en Whiskey Sour? Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med denne vidunderlige cocktail, så anbefaler vi klart at du prøver sådan en! Du finder opskriften her! Følgende opskrift er et dejligt, friskt, sommerligt pust på den fantastiske cocktail.
Raspberry Sour
Udstyr
- 1 Shaker (Vi bruger en Boston shaker)
- 1 jigger
- 1 si
- 1 Lowball glas
Ingredienser
- 4 cl whiskey
- 2 cl sugar cane
- 2 cl friskpresset citronsaft
- 2 tsk hindbærsyltetøj
- 4 cl danskvand
Sådan gør du
- Start med at shake whiskey, sugar cane, citronsaften og hindbærsyltetøjet med en masse is
- Fyld dit lowball glas med is og si shakerens indhold ned i glasset. Kernerne fra syltetøjet stopper let sien til, brug her en teske til at røre lidt rundt med for at få hele væsken ned i glasset.
- Top drinken med danskvand
Noter
Tips:
Friske hindbær og mynteblade vil passe og pynte drinken rigtig godt!