VORES FILOSOFI...

ANMELDELSER VS ANBEFALINGER?

Alle kan have en dårlig dag og stemningen i et sted kan ændre sig dag for dag. Nogen kan være kommet i byen for at sprede deres dårlige stemning på andre og en bar kan uheldigvis sejle en kritisk aften på grund af sygemeldinger.

Derfor anmelder vi ikke nogen steder vi har været. Har vi ikke en god oplevelse et sted, så vil vi undlade at skrive om det. Vi vil væk fra at pege fingre og lege kong gulerod.

Af den grund giver vi ingen anmeldelser, men udelukkende anbefalinger, hvis vi nyder at have været et sted. Fordi gode steder fortjener at blive skrevet om! Om man er en fin bar eller en charmerende snusket rafle bar, så skal man have et cadeau for det man laver.

ET FÆLLESSKAB

Vi ønsker at kunne bridrage med vores viden i artikler. Men vi ønsker ligeså meget, at få dannet et forum for ligesindede personer, der også vil bridrage med deres erfaringer, så vi alle kan blive klogere!.

Derfor er Drikmere.dk også et socialt fællesskab, hvor læserne kan diskutere og udveksle idéer og erfaringer om alt fra valg af spiritus til brygning af hjemmebrygget øl. Vi vil være aktive medlemmer af fællesskabet og sørger for at besvare spørgsmål og engagere sig med jer! Vi ønsker ligeledes også at kunne dokumentere lokale arrangementer samt poste gæste artikler.

Om os

Vi er to unge gæve gutter, begge bosiddende i Aarhus og med en stor interesser for øl, vin, cocktails og andre våde varer, der er med til at danne rammer for et godt selvskab. Udover vores fælles passion for drikkevare, så deler vi også interessen for samme industri, i det vi mødte hinanden igennem maskinmester uddannelses.

I 2022 tog vi vores passion lidt videre og investerede i vores første og egne hjemmebryggeri til øl og cider. Dette, sammen med denne blog, holder gang i et fantastisk venskab og stor passion.

Vores store interesse, omkring alle slag drikkevare, har givet os en del viden over de sidste mange år. Men derfor vil vi meget gerne slå på plads, at vi skriver for hyggen og lysten. Der er ingen af os der er eksperter, vi er selvlærte, og drevet af vores passion. Vi husker også på, at dette emne handler om individuelle smagsløg, og der er ingen der har ret. Alle har deres egne meninger, og vi bruger blot vores blog, til at dele ud af vores erfaringer. Velbekomme, skål og god læselyst – Asger og Mads