Måske kender du du allerede en Whiskey Sour? Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med denne vidunderlige cocktail, så anbefaler vi klart at du prøver sådan en! Du finder opskriften her! Følgende opskrift er et dejligt, friskt, sommerligt pust på den fantastiske cocktail.

Raspberry Sour

Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 7 minutter
Type Drinks
Antal 1 drink
Kalorier 208 kcal

Udstyr

  • 1 Shaker (Vi bruger en Boston shaker)
  • 1 jigger
  • 1 si
  • 1 Lowball glas

Ingredienser
  

  • 4 cl whiskey
  • 2 cl sugar cane
  • 2 cl friskpresset citronsaft
  • 2 tsk hindbærsyltetøj
  • 4 cl danskvand

Sådan gør du
 

  • Start med at shake whiskey, sugar cane, citronsaften og hindbærsyltetøjet med en masse is
  • Fyld dit lowball glas med is og si shakerens indhold ned i glasset. Kernerne fra syltetøjet stopper let sien til, brug her en teske til at røre lidt rundt med for at få hele væsken ned i glasset.
  • Top drinken med danskvand

Noter

Tips:
Friske hindbær og mynteblade vil passe og pynte drinken rigtig godt!
Keyword Whiskey

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering