Ny fortolkning af ølbowling – Ølbowling roulette!

Indholdsfortegnelse

Ølbowling er en af de mest populære drukspil overhovedet, og noget vi i vores vennegruppe spiller rigtig ofte til forfester. Derfor kom vi også på ideen om at freestyle spillet lidt og lavet en ny drukleg. Det endte ud i et vildt fedt spil som vi ikke havde prøvet eller læst om før, men måske er spillet en gang eller to et sted.

Er du på udkig efter en ny og spændende drukleg til din næste fest eller aften med venner? Prøv vores seneste opfund, et nyt drukspil, der er en unik og sjov fortolkning af klassikeren”ølbowling” og sikrer en perfekt stemning for alle deltagere. Vi kalder det:

Roulette ølbowling

Det skal du bruge:

  • 2 Dåser/kegler per spiller.
  • 1 dommer.
  • 1 fodbold.

Regler ridset op kort

  1. En dommer ligger alle dåser op på en lige linje
  2. Dommeren vælger hvilken en af dåserne, der er forbudt
  3. Deltager skiftes til at bowle dåserne ned
  4. Rammes der ikke, skal man drikke en tår indtil man rammer
  5. Rammes den forbudte dåse skal man bunde

Forklaring

I alt var vi 4 spillere og en 1 dommer. Derfor havde vi brug for 8 dåser.

Spillerne starter med at vende ryggen til dommeren som placerer dåserne i en lige række med cirka 30-40 centimeter mellemrum. Her skal dommeren vælge hvilken en af dåserne, der vil “dræbe” en spiller. For at bevise hvilken en han/hun vælger, skal der tages et billede hvor der bliver peget på den forbudte dåse.

Spillerne skal nu trække lod om hvem der skal starte. Der vides altså ikke hvilken dåse der ikke må rammes, men det vides at der kun er en forbudt dåse.

Med en afstand på 3 meter til dåserne, skal man skiftevis bowle en dåse/kegle ned, indtil en kommer til at ramme den forbudte. Når en person endelig rammer den forbudte dåse, så taber han/hun spillet og skal bunde sin drink.

Hvis man skyder forbi, så skal man drikke en tår og hvorefter man får et forsøg til, indtil man har ramt en. Netop for at undgå at en person ikke skyder forbi med vilje.

Husk at dette er en drukLEG! Pas på hinanden og behandle alle med respekt: Godt spil spil til jer, og skål!

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest

Vil du drikmere? Så læs mere: