BITE producerer sirupper til flere gode formål. De kan nemlig nydes simpelt med blot danskvand; voila og du står med en super lækker mocktail. Og det er næsten lige meget hvilken spiritus du tilsætter, og så har du hurtigt en fantastisk velsmagende cocktail!

Hvordan kan de få det til at smage som rent frugt?

Der er ingen syntetisk smag i deres sirup, det smager friskt og rig på frugt. Så da vi til et event i Aarhus spurgte dem: “Hvordan kan i formå at få det til at smage af så meget frisk frugt?” svarede de kort og kækt “fordi det er kun ren frugt vi bruger”. Men en ting er at bruge friske råvarer og droppe E-numre og andre tilsætningsstoffer. En anden ting er kunne mestre teknikker i køkkenet for at fremhæve alle de lækre smage på den helt rigtige måde, og det kan de.

 

Deres fokus på høj kvalitet kan tydeligt smages i sirupperne “ren jordbær” og “vanilla bean”. Hvis man ikke har friske jordbær eller jorbær på frost, så er der ingen frygt; de færreste vil kunne smage, hvis der kun er tilsat BITEs jorbærsirup.

Vanilje-siruppen er ikke noget de har valgt at sparer på, for den er fyldt med den meget smagfulde Haiti vanilje.

En fantastisk lækker cocktail med deres ekstremt smagfulde vaniljesirup.

Hvor kan man få fat i det?

Vi har været i den heldige situation, hvor vi har fået tilsendt smagsprøver af BITE produkter. Det var faktisk os, der rakte ud til dem, da vi ville kunne få muligheden at informere jer læsere derude.

 

BITE forhandler kun til restauranter og barer (B2B) og det kan derfor desværre allerede nu afsløres, at du ikke bare sådan lige får fat i BITEs produkter i butikkerne. Dog bruges deres produkter på hele 250 forskellige barer og restauranter rundt om i hele verden, så du har måske allerede smagt det uden at være bevidst om det!

 

BITE får en kæmpe anbefaling fra os!

Vi er blevet så positivt overrasket over dette danske sirupbrand. Og så er de et utroligt professionelt og høfligt hold af mennesker, på artiklens forsidebillede ser du et billede af Thomas (til højre) og Christian (til venstre), som er en del af deres salgsteam. Vi synes klart, at du skal smage BITEs produkter for at skabe dit eget indtryk af deres lækre kreationer. Find deres forhandlere på deres hjemmeside “bitedrink.com”.

 

Nu til deres produkter! I skrivende stund har BITE 16 forskellige produkter, som vi alle er vilde med. Men af disse produkter var der specielt 3, der skilte sig ud; Timian og citron, agurk og lime samt ingefær, citron og lime. Disse smage kan selvfølgelig bruges på utroligt mange forskellige måder, men vi har holdt det meget simpelt i hvilke smage vi ellers har tilsat.

 

Timian og citron: Vi er vilde med denne sirup, som smager fantastisk med en smule vodka og danskvand. Smagen fra timian og citron er så sofistikeret, at det ville være en skam at blande den med andet end en neutral spiritus som vodka og en danskvand uden smag. På grund af dens elegante smag, vil denne sirup også fungere perfekt som en mocktail med kun sirup og neutral danskvand.

 

Agurk og lime: Dette er vores klare favorit til mocktails. Vi blev virkelig imponeret over, hvor godt denne sirup smager, selv når den blot tilsættes danskvand. Den behøver ikke mange ord, når den først smages. Så prøv den, og oplev selv dens friskhed og lækre smag. Det er et kæmpe hit på terrassen, når solen skinner og kan nydes af både store og små.

 

Ingefær, citron og lime: Vi elsker at kombinere denne sirup med en god mørk rom og en smule danskvand for at få en utroligt alsidig drink. Disse ingredienser fungerer virkelig godt sammen og kan nydes året rundt – både om sommeren og vinteren.

En lækker mocktail med agurk og lime sirup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *