
Whisky Sour
Udstyr
- 4 Lowball glas
- 1 Shaker (Vi bruger boston shaker)
- 1 Stringer
Ingredienser
- 16 dråber Bitter
- 16 cl Citron
- 16 cl Boubon Whiskey
- 16 cl Sukkersirup (Se link i bunden hvordan du nemt laver sukkersirup)
- 8 Store isterninger
- 4 stk Æggehvide
Sådan gør du
- Tilføj en stor isterning i hvert glas, så de kan blive afkølet.
Der kan være cirka to cocktails i en almindelig boston shaker
- 1. Tilføj alle ingredienser uden is i en shaker*
- 2. Shake i 30 sekunder
- 3. Tilføj to store isterninger
- Shake i 60 sekunder
Servering
- Hæld vand ud fra afkølet glas hvis noget af isen er smeltet. Behold isterninger i.
- Fyld glassene op imens du holder en stringer for shakeren, så klumper af is ikke kommer med.